Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Апартаменти в Бели брези

Апартаменти в Бели Брези находящи се в лускозна новострояща се кооперация. СГРАДАТА се намира в един от най-предпочитаните южни райони на столицата, на тихо и спокойно място, в непосредствена близост до ъгъла на  бул. “България” и бул. “Гоце Делчев”.СРОК ЗА ПУСКАНЕ НА СГРАДАТА (АКТ 16) – ЮНИ 2018

Цена на свободни апартаменти в Бели брези – 1200 евро с ДДС

Предвижда се пълно покритие на европейски стандарт на качество: луксозни общи части, 8 местен асансьор ORONA; Покрив – хидро и топлоизолация; Керамични тухли WIENERBERGER – Porotherm осигуряващи надеждна енергийна ефективност; Топлоизолация –на BAUMIT 10 см; 6 камерна ПВЦ дограма ТРОКАЛ, Вътрешни MDF врати; Блиндирана входна врата. Отоплението ще бъде посредством ТЕЦ. Най-добрият избор за апартаменти в Бели брези. 
ИНВЕСТИТОРЪТ има множество завършени луксозни сгради в София като всички се отличават с модернистична фасада, лусозно изпълнени общи части и цялостно високия клас материали, използвани в процеса на строителството. Фирмата-Инвеститор извършва организация и цялостно изпълнение  на строителния проект и по този начин гарантира най-висок клас на изпълнението на всички апартаменти в Бели Брези. 
Степента на завършеност на апартаментите ще бъде на шкакловка/замазка като ще има поставени интериорни врати, блиндирани входни врати, както и радиатори.

РАЙОН

Районът е спокоен, с множенство малки гурме магазинчета за хляб, плодове, вина и др. Намира се на 5 мин пеша от бъдещата МЕТРОСТАНЦИЯ, както и от пазар Красно село и на 15 минути пеша от Мол България и от Била. В непосредствена близост до сградата има детска площадка, както и няколко големи междублокови градинки. Има множество спирки на масовия градски транспорт в близост до сградата, намира се на около 5 минути пеша от трамваите 5 и 7, различни тролейбуси и автобуси. Хранителен магазин на метри от входа.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ

Схемата на плащане е гъвкава, съобразена с клиента и неговите изисквания. Все още има свободни апартаменти в Бели брези.

Апартаменти в Бели брези

Апартаменти в Бели брези

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Калоян Трифонов тел: 0877-9-54321. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg