Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Апартаменти в София, Редута пред АКТ 15

Делта 3 представя сграда ново строителство с апартаменти в София, квартал Редута. Жилищна сграда с подземни паркоместа и магазин.
Радута-min
апартаменти в София

Местоположение:

Отлична локация за квартал Редута, на около 6 минути пешеходно разстояние от Мол Сердика. Парк Гео Милев се намира само на 7 минути от сградата, като също така има бърз и лесен достъп до центъра на града, чрез градски транспорт: Автобуси 9, 72;   Трамвай с номер 20, 23. В близост са Посолство на Румъния, 31 СУ за чужди езици и мениджмънт „Иван Вазов“.

История на квартала:

Името на квартала произлиза от турската „табия“ , укрепен форт с батарея, строен след Кримската война 1856г за отбрана на София.  Известно време е служел и като военен форт. Под квартала е построен огромен бункер, който се е използвал за последно при бомбардировките през Втората световна война.

Удобствата които предлага квартала са:

Голям супермаркет, малки квартални магазини и читалище с богата библиотека. Освен парк „ Гео Милев“ е и църквата „Св.Троица“. Разполага с две училища – Техникум по автотранспорт „Дж. А. Макгахан“ и 23 СОУ „ Фредерик Жолио-Кюри“. Също така има и две детски градини, едната от които е с басейн и изучаване на английски език. В близост също така се намира „Мол Сердика“.

ЕТАП:

Сградата със свободни апартаменти в София е пред Акт 15, като Акт 16 (разрешение за ползване) се очаква в средата на месец Юли 2017 година. В сградата все още има свободни: един двустаен и един тристаен апартмаент.

Сградата е ориентирана най вече на  – ЮГОЗАПАД – ЮГОИЗТОК а също така има излаз и на  СЕВЕРОЗАПАД.  Обектът разполага със застроени площи на жилищата между 51 кв.м до 90 кв.м за двустайни, 76 кв.м до 95 кв.м за тристайни и един четиристаен апартамент със застроена площ от 103 м2. Обектът представлява 5-етажна жилищна сграда, като всеки етаж е разделен на два полуетажа с разлика в котите и на всеки полуетаж има по един апартамент.

За огледи и повече информация Димитър Кулов тел: 0879 033 722. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail -> kulov@delta3.bg