Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Едностайни и двустайни апартаменти с АТК 16 до Метростанция

Едностайни и двустайни апартаменти с АТК 16  в затворен комплекс “княгиня Мария Луиза” с БАСЕЙН!

Калоян Трифонов
+359 877 954 321

Едностайни и двустайни апартаменти с АКТ 16

СТРОИТЕЛСТВОТО:

Сградата е строена по технологията на ЕПК*, а в момента се довършва “до ключ” по всички съвременни технологии – слага се нова алуминиева дограма на всички общи части и апартаменти, външна изолация 10 см, както и обновени асансьори. Сградата е проектирана и изградена с предимно едностайни и двустайни апартаменти.

*(Едроплощен кофраж) – технология за строителство на сгради от монолитен стоманобетон, при която се използват едроразмерни вертикални и хоризонтални кофражни платна. Основна разлика при ЕПК технологията, е че при едроплощния кофраж сградите се отличават с по-голяма здравина, което позволява да са по-високи от традиционното панелно строителство, както и показват висока издържливост при земетресения.

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Сградата се намира в широкия център на София, в един от най-динамичните и бързоразвиващите се райони на града.

Непосредствено пред входа на сградата се намира вход към Метростанция “Мария Луиза”, а обръщалото на трамвай 11, както и спирки на останалия масов градски транспорт са на 1-2 минути разстояние пеша от него.

 

Screen Shot 2018-01-09 at 11.57.57-min

КОМПЛЕКСЪТ

Комплексът от едностайни и двустайни апартаменти се състои от две сгради, свързани по средата с магазинна част, откъдето е и самият вход към апартаментите. В сградата има предвидени помещения за охрана (домоуправител). Отоплението е предвидено на ТОК, а топла вода има посредсвтом ТЕЦ. Има предвидено изграждане на БАСЕЙН за обитателите на двете сгради. Към всеки апартамент има включена такса ‘поддръжка’, в която влиза поддръжка на басейн, поддръжка на озеленени прилежащи части, почистване на общи части в сградите, подмяна на консумативи в общите части (електрически крушки и др.) на стойност 20 лева/месец.

АПАРТАМЕНТИТЕ

Степента на завършеност е ДО КЛЮЧ – със сложен ламинат в стаите, алуминиева дограма, както и интериорни и екстериорна врати. Продават се едностайни и двустайни апартаменти.

  • ЕДНОСТАЙНИ – състоят се от едно помещение, с предвиден кухненски кът, както и баня с тоалетна

ЦЕНА – 27 500 евро с ДДС

  • ДВУСТАЙНИ – състоят се от антре, баня с тоалетна и две стаи – едната хол с кухненски кът и другата – спалня

ЦЕНА – 40 000 евро с ДДС

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: 

Калоян Трифонов
+359 877 954 321

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg