Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Жилищна сграда НАДЕЖДА

Бутикова 7-етажна сграда с ТОП Локация!

nade jda copy

Разположена в кв. Надежда  – район с отлична инфраструктура и бърз достъп до Центъра на града, както с кола, така и чрез метро. Кварталът е стар и добреуреден, с множество училища, детски градини и супермаркети на пешеходно разстояние. На по-малко от 50 метра се намира входа на метростанция Надежда, откъдето спокойно може да се придвижите до всяка точка на столицата, избягвайки постоянните задръствания.

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

Предлагаме Ви функционални етажни разпределения, задоволяващи изискванията на всеки клиент – двустайни и тристайни апартаменти, прецизно проектирани с правилни форми, мазета и балкони.

Сградата ще разполага с подземни паркоместа, разположени в сутерена с топла връзка. Също така ще има и озеленен  двор, ограда и контрол на достъп чрез автоматизирана входна и гаражна врата.

Висококачествено строителство с висококачествени материали.

Отоплението на сградата е чрез топлофикация, с опция за климатик

Немска пет камерна дограма. Прозорци във френски стил.

Ще бъде монтирана блиндирана входна врата на сградата.

Високотехнологичен хидравличен асансьор от последно поколение – Изамет.

Общите част – входно фоайе, етажни площадки ще бъдат покрити с гранит, стълбищата ще са изградени с алуминиеви парапети, автоматизирано осветление и др. Стените и таваните в общите помещения ще бъдат покрити с гипсова шпакловка и латекс.

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: angelov@delta3.bg

 

nade jda