Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Комплекс Хармония в Младост 1

НОВ ПРОЕКТ – Комплекс Хармония в Младост 1. Първа копка на 18.01.2017 г. Срокът за завършване на сградата е 24 месеца по договор и 18 месеца по план.

От 23.03.2017 година има издадена заповед, чрез която кмета на район Младост разрешава строежът на Секция А от комплекс Хармония да продължи, поради факта, че всички проверки установиха законността и правото на инвеститора да строи. Има споразумение между инвеститора и община Младост, като поляната и градинката пред детска градина Зорница ще бъдат облагородени и пригодени за игра на деца.

Комплекс Хармония в Младост 1

Две жилищни сгради с общо РЗП 5 800 м2 с осигурени надземни гаражи и открити паркоместа. Сградите се състоят от 6 жилищни етажа с общо 59 апартамента от 40 мдо 190 м2 , 27 броя надземни гаражи и 26 броя външни паркоместа. Отопление на ТЕЦ.

комплекс Хармония в Младост

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Комплекс Хармония в Младост 1 е разположен на тихо място във вътрешността на квартала. В района има училища, детски градини, озеленяване. Метростанция Младост 1 е на 4 минути пеша. Сградата е разположена на улица “Детска приказка” срещу детската градина и на голямо разстояние от блок 70. Тристайните апартаменти гледат на Югоизток към детска градина Зорница, която е на два етажа. Двустайните апартаменти гледат на Северозапад към голямата зелена площ.

комплекс Хармония в Младост

ТИПОВ ЕТАЖ – Комплекс Хармония в Младост, Сграда А

комплекс Хармония в Младост

ИЗОЛАЦИЯ: Външна зидария в комплекс Хармония в Младост 1 ще бъде от тухли Wienerberger Poroterm N+F и вътрешна зидария тухли Wienerberger Forati. Тухли от най-висок клас и с отлични топлоизолационни и шумоизолационни качества. За тази сграда използваме технология XPS 10см, която осигурява над 40% енергоспестяване.  Използването на тази технология също увеличава животът на фасадата.

ДОГРАМА: 6 камерна дограма с немски обков Siegenia : Четирисезонни стъкла отвън, газ аргон по средата и K стъкло от вътре, също осигуряват над 40% енергоспестяване. Освен топлоизолацията тази дограма осигурява и висока степен на шумоизолация.

ОБЩИ ЧАСТИ: В комплекс Хармония в Младост 1 ще се използват изцяло естествена настилка от мрамор/гранит за стълбището и висок клас асансьори “ОРОНА” или друг такъв клас. Предвидено е и помещение за охрана (портиер), а да ли ще има такъв ще решат новите собственици на апартаментите.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Стени – гипсова шпакловка; Стени в бани и WC – вароциментова мазилка; Тавани – гипсова шпакловка; Под – циментова змазка; Външна блиндирана врата; Изградена ел. инсталация по проект; Изградена ВиК на тапа с монтирани водомери; Изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерена и по етажите, без радиатори и апартаментни колектори; Тераси и балкони – хидроизолация и гранитогрес; Осигурени телефонно, домофонно звънчеви уредби, окабеляване за СОТ и Интернет.

ПЛАН НА ИЗПЛАЩАНЕ: Резервация на апартамент двустаен 1000 EUR, тристаен  2000 EUR. Предварителен договор —> 30%. АКТ 14 —> 20%.  Дограма —> 30%. АКТ 15 —> 10%. АКТ 16 —> 10%.

комплекс Хармония в Младост

Заявете достъп до разпределения и таблица с площи и цени.

Тома Стайков

Тома Стайков

Свържете се с мен за огледи и повече информация относно комплекс Хармония. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: staykov@delta3.bg

Телефон: Мобилен: +359 877 355 178  / +359 877 885 140