Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Манастирски ливади

ДЕЛТА 3 представя на вашето внимание АПАРТАМЕНТИ НОВО СТРОИТЕЛСТВО в квартал Манастирски ливади – Запад.

ДВУСТАИНИ И ТРИСТАИНИ АПАРТАМЕНТИ МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ ONE BEDROOM TWO BEDROOM APARTMENTS MANASTIRSKI LIVADI-min

Локация:

Обектът се намира на 7-8 минути пешеходно разстояние от МОЛ „България“, “BILLA”.

Удобства:

Бърз и лесен достъп до центъра на града по бул. „България“ чрез автомобил, както и с градски транспорт: трамвай номер 7, автобуси номер 204, 304 и тролейбус номер 2.

Манастирски ливади – Запад е изключително удобен, тъй като има и лесен изход от града  „Околовръстен път“.

Мястото се характеризира с тиха и спокойна атмосфера и чист въздух. Други плюсове са: добра инфраструктура, множество бизнес сгради, както и красива гледка към „Витоша“.

Лифтът за ски пистите на „Витоша“ се намира в близост до квартала.

В Манастирски ливади, също така има голям брой бутикови магазини, заведения от сферата на услугите и забавленията. Има спортна зала и три реномирани училища от които едното с разширено изучаване на английски език, а другото на немски, както и три детски градини.

Също така тук се намира и „Националният исторически музей“.

Предметът на дейност на фирмата обхваща широк диапазон от услуги, като: строителство на жилищни и промишлени сгради, сгради с обществено предназначение [хотели, детски градини], строително – монтажни и ремонтни дейности, изграждане на детски и спортни площадки, както и цялостна реализация на построените обекти на пазара на недвижими имоти/ продажба и отдаване под наем.

Фирмата е от 20 години на пазара, при което има над 30 завършени жилищни сгради, търговски обекти и офиси, както на територията на гр. София, така и в цялата страна.

Обектът в Манастирски ливади е на етап кота 0 към 25.05.2017. Акт 16 се очаква Декември месец 2018.

Фасадата на сградата е ориентирана на ЮГОЗАПАД, като по-голяма част от апартаментите са с ЮГОЗАПАДНО и ЗАПАДНО изложение.

Към този момент има свободни двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти на различни етажи с различни квадратури и цени.

За огледи и повече информация Димитър Кулов тел: 0879 033 722. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail -> kulov@delta3.bg