Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Ново Строителство в Младост

Делта 3 представя проект за ново строителство в Младост 3, което представлява жилищна сграда с апартаменти, гаражи, магазини и допълнително озеленяване с 50 нови дървета. Сградата ще се строи в непосредствена близост до Метростанция БАЛАН и обновения булевард Александър Малинов. Близостта с метрото и с БИЗНЕС ПАРК СОФИЯ прави местоположението ТОП локация, както за квартала така и за София.

Локация на проектът за ново строителство в Младост 3

Сградата се намира точно където  се пресичат улица “Д-р Атанас Москов” и улица “Свето Преображение”, където по ПУП (подробен устройствен план) на Младост се предвижда вело алея, която да се свързва с вело алеята по булевард “Александър Малинов”. В района има парк (до община Младост), детски градини, училища и представители на различните вериги големи хранителни супермаркети. 

Ново строителство в Младост 3

Ново строителство в Младост 3

Ново строителство в Младост 3

Срок за завършване по план 18 месеца. Проектът за ново строителство в Младост 3 вече е отворен за резервации на апартаменти и все още има избор от различни типове – двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти на различни етажи и с различни изложения.

ИЗПЪЛНЕНИЕ: Основните нюанси в изпълнението са висококачествена дограма ШУКО, гранитогрес първо качество в общите части, асансьори ORONA, изолация на TERAZID, облицовка от естествен камък на партера.

Сградата е ориентирана предимно на ЮГОЗАПАД с панорамни гледки към Витоша. Общата надземна разгъната застроена площ е 4 500 м2. 

Близостта до метрото и Бизнес парка прави имотите в този проект изключително ликвидни. Дори по време на криза подобни локации в София са винаги търсени.

Инвеститорът има дейност от 1996 г. и 12 построени жилищни сгради за този период. Няма незавършена сграда и се ползва с отлична репутация сред клиенти и подизпълнители.

Начини на плащане: 30% при подписване на предварителен договор; 40% на АКТ 14; 30% на АКТ 16.

Тома Кадийски 

+359 878 501 433

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете отново или изпратете запитване на e-mail: toma.kad@delta3.bg