Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Сграда “Павлово”

Жилищна сграда “Павлово”  е разположена в южната част на София. В квартал Павлово, който към днешна дата е част от ж.к Бъкстон, бул. Цар Борис III №211, на ъгъла на булеварда и ул. „Мусала. Тристайни апартаменти за продажба.

Жилищна сграда Павлово

СГРАДАТА в момента е на етап „първа плоча“,  а до края на 2018 взима разрешение на ползване ( АКТ 16 ). Районът е спокоен, с множенство малки магазинчета, както и в непосредствена близост до Кауфланд. Намира се на метри от линията на Трамвай 4 и 5, на 2 спирки с трамвай от Новостроящото се метро на Красно село.

Отличава се с модернистичната си визия и високият клас материали, които се използват при строителството. Има енергийна ефективност от най-висок клас!

ИВЕСТИТОРЪТ има десекти завършени сгради в София, доказан в областта на жилищното строителство.

ОТОПЛЕНИЕ – ГАЗ

В СГРАДАТА ИМА ГАРАЖА НА ЦЕНА ОТ 9000 ЕВРО

Архитектурата на сградата е в унисон със заобикалящата я среда и е заложено на модерна и същевременно устойчива визия. Във функционално отношение сградата е предвидена за жилищно строителство с магазини  и гаражи, а нивата са усвоени както следва: На Партерния етаж или кота ± 0.00 са разположени вход с преддверие към жилищната част, рецепция, магазини  и  двойни гаражи, както и стълбищна клетка с асансьор. От първи  до девети етаж са разположени по четири тристайни, три двустайни и едно пространствено  ателие, както и стълбищна клетка с асансьор.

Транспортна достъпност:

Има изградена велоалея до площад Руски Паметник, а от там се стига лесно до НДК и Южния парк. Трамвайни линии номер 5 (Съдебна палата–Княжево) и номер 19; тролейбус номер 2 (Павлово–Хаджи Димитър), автобус 111 (Люлин–Младост по Околовръстен път), автобуси 107 и 260.

Най-бързата връзка с автомобил до центъра е бул. Цар Борис III.

Според новия градоустройствен план се предвижда високоскоростен трамвай.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В случай в който имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най – актуалните оферти на търговските банки, и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

Калоян Трифонов

 Калоян Трифонов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg