Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

ЕКИП

Маноел Попов

Co-founder

Маноел-ПоповМаноел Попов е роден през 1990г. в гр. София. Завършва професионална гимназия по аудио видео и телекомуникации “А.С. Попов” с диплом за най-добър техник на випуск 2009г. в специалност телекомуникации.

През 2010г. започва да изучава Mаркетинг в Датски колеж, гр. София.

Първата си работа получава през 2009г. като борсов агент в международен финансов посредник и изучава американските стокови борси в продължение на 6 месеца. За това време успява да се издигне до топ брокер.

През 2010г. за кратко работи като Мениджър продажби в международна компания за търговия на висококачествени продукти, където за 3 месеца успява да събере екип от 13 човека и се превръща в най- бързо развиващия се млад мениджър на компанията в България. 

Кариерата си на брокер недвижими имоти започва също през 2010г. в една от най- големите агенции за недвижими имоти в гр. София. Реализира предимно сделки над средния ценови диапазон.

През 2011г. решава, че е време за промяна и поема инициативата да стартира собствен бизнес в тази сфера с фирмата “ДЕЛТА 3”.

Маноел проявява изключително професионално отношение и изгражда визия за това как трябва да изглежда и функционира една компания в сферата на услугите, свързани с имоти. Според него, най-важното е младият и амбициозен екип от професионалисти, които да работят в името на добре свършената работа.

Тома Стайков

Co-founder

Toma-StaykovТома Стайков е роден през 1988г. Завършва Индустриален мениджмънт в Технически Университет София.

Повратен момент в живота на Тома е студентството му. През 2008 г. започва “истинска” работа  при международен финансов посредник и изучава американските стокови борси. Само след 1 година, едва на 20 години той е повишен в младши мениджър. Като такъв, Тома има големи отговорности – обучение и ръководене на нови кадри. Отнема му само 6 месеца и неговият екип от 8 човека става номер 1 в компанията.

В края на бакалавърската си степен Тома e одобрен за участие в стажантска програма в сферата на маркетинга и директните продажби на американска компания с над 150 годишна история – Southwestern. Целта на тази програма е да даде възможност на студентите да ръководят свой собствен бизнес в САЩ. През първата си година в Southwesten Тома става номер 1 по продажби в категория “Новобранец” за цялата европейска дивизия – “Highlanders”. През втората си година постига завидни резултати в продажбите и е номер 1 в компанията в световен мащаб в категория “ Recruiting “ (набиране на студенти) с личен отбор от 20 студента. Така той е отличен с най-престижната награда на Southwestern – “Стената на великите” , състезавайки се със студенти от цял свят, повечето с много по-голям опит и стаж в американската компания.

Противно на очакванията Тома избира да остане и да се развива в България. Той има огромното желание да прилага научените в САЩ добри търговски практики на българския пазар и да докаже, че младите хора могат да успяват и на родната сцена. Тома има визия за развитието на ДЕЛТА 3 – “Доволният клиент е най-добрата реклама !”. Според него това се постига чрез безкомпромисно доброто обслужване на клиентите.

(още…)

Тома Кадийски

Sales consultant

IMG_0220Тома Кадийски е един от най-младите членове на мениджърския екип на Делта 3. Роден е през 1992 г. Завършва математическа гимназия със засилено изучаване на немски език. Избира да продължи своето образование в Техническия Университет София.

Още в първи курс на своето следване, Тома участва в стажантска програма на Southwestern Company (150 годишна американска компания) –  свързана с маркетинг, мениджмънт и продажби. Програмата се провежда в САЩ. Само след два месеца и половина Тома е повишен и получава правото да набира, обучава и ръководи нови кадри. Въпреки това Тома избира да се реализира в България.

След приключването на програмата в САЩ, Тома започва да се занимава с търговия в България. Не след дълго получава покана за членство в екипа на Делта 3. Под прякото ръководството на Тома Стайков и Маноел Попов, както и благодарение на амбициозния, млад екип, Тома Кадийски започва да се отличава като изключителен професионалист в сферата на недвижимите имоти. Главен принцип на Тома Кадийски е, винаги да дава най-доброто от себе си, в името на доволния клиент!

Теодора Трифонова

Юрист

Teodora_TrifonovaТеодора Трифонова е завършила Френската гимназия „Alphonse de LAMARTINE”, гр. София. Дипломира се с отличие в СУ „Св. Климент Охридски“, специалност Право.

По време на следването си Теодора става част от отбор от четирима млади  юристи, които печелят първо място на престижното Национално състезание за решаване на казуси по гражданско и търговско право.

От началото на 2009г. работи в сферата на международните стандарти за управление. Притежава сертификати за водещ одитор на системи за управление на качеството, разработени спрямо изискванията на ISO 9001:2008, за Вътрешен одитор на системи за управление на здравословни и безопасни условия на труд, разработени спрямо изискванията на OHSAS 18001: 2007 и на системи за управление на Околната среда, разработени спрямо изискванията на ISO 14001:2004.

От  2011 г. работи като правен съветник, а впоследствие като юрисконсулт в Нотариална кантора Нотариус Дарин Трифонов и Адвокатско дружество „Вуковска, Трифонова и  партньори”. През следващите години развива сериозен интерес и се специализара в областта на вещното право. Притежава компетенция и работи в тясно сътрудничество с дългогодишни доказани специалисти в областта на нотариалната дейност, вещно право, семейно и наследствено право и търговско право.

Съучредител и член е на сдружение с нестопанска цел „Брейн Уъркшоп институт“.

Владее отлично английски език и френски език.

Димитър Кулов

Sales Consultant

Димитър Кулов е роден през 1993г. До 18 годишна възраст Димитър изучава “Компютърни техники и технологии”. След завършване на средното си образование, Димитър е приет в Технически Университет – София. Там той изучава Индустриално инженерство на английски език.

Повратния момент в живота на Димитър Кулов е, когато той е одобрен за участие в стажантска програма в сферата на маркетинга и директните продажби на американска компания с над 150 годишна история – Southwestern Advantage.

В края на бакалавърската си степен Димитър решава окончателно да се развива в сферата на продажбите, където той вижда огромен брой възможност както за личностно, така и професионално развитие.

Димитър Кулов е един младеж с голям потенциял, който се бори смело за целите си, той знае какво иска от живота и  знае как да го получи.

Димитър Христов

Sales Consultant

Dimitar_HristovДимитър Христов е роден 1974г. в гр. София. Завършва първото си висше образование в НАТФИЗ през 1998г., специалност Aктьорско майсторство. През 2005г. придобива бакалавърска степен по Мениджмънт в Нов български университет.

От 1994г. до 2003г. работи в ресторантьорския бизнес, в началото като сервитьор, по- късно като собственик на 3 ресторанта в гр. София.

В бизнесa с недвижими имоти е от 2003г. към днешна дата има реализирани над 150 сделки в различен ценови диапазон и различени по тип имоти.

С изключителния си опит и професионализъм, Димитър Христов се старае да изпълни всички изисквания на своите клиенти и да превърне покупката на недвижим имот в приятен и удовлетворяващ процес . Усмивките и задоволството на неговите клиенти мотивират Димитър да продължава да се развива все по-успешно в бизнеса с имоти.

Айла Адамова

Sales Consultant

Айла Адамова е родена през 1990 г. в Бургас. Завършва Информатика и информационни технологии с усилено изучаване на английски език и математика през 2009г. По време на средното си образование Айла спечелва стипендия за участие и посещение в „EUROSCOLA in European Parliament, Strasbourg 2008“. Владее отлично английски и турски език.

През 2009г. кандидатства и е приета да учи специалност архитектура във ВСУ „Любен Каравелов“ гр. София. През лятото на 2011г. работи в Проектантска Организация гр.Бургас като стажант в продължение на три месеца. Притежава много добри компютърни умения (AutoCad, ArchiCad, Excel и PowerPoint).

През 2012г. работи в една от най-успешните агенции за наеми на недвижими имоти в гр.София.

През 2015г. завършва висше образование и се дипломира като Архитект. Айла е важна част от екипа на ДЕЛТА 3. Като дипломиран Архитект, тя съветва своите клиенти да обръщат внимание не само на цената на даден имот, а и на качеството. Според Айла качеството на сградата (строежа) е изключително важно, тъй като то е определящо за цената на имота в бъдеще. Добрите комуникационни и търговски умения в комбинация с техническите инженерни знания, определят Айла Адамова като много добър избор за ваш консултант.

Калоян Трифонов

Sales Consultant

Консултант Продажби

Калоян Трифонов е роден 1995г. Основното си образование завършва в „Школа Евростар-Иванови“, а Средното във Френската гимназия град София.

През 2014г. започва да изучава специалност Право в Софийския университет. През ученическите си години Калоян изучава интензивно френски, немски и английски език.

Първата си работа започва през 2014г. като стажант в адвокатска кантора. Година по-късно, Калоян започва да работи професионално като брокер в Делта 3.

Любомир Ангелов

Sales Consultant

 

Lyubomir za viz.Любомир Юлианов Ангелов е роден през 1990 г. в гр. София. Завършва Професионална гимназия по транспорт и енергетика „Хенри Форд“ със специалност „Газова техника“.

През 2013 г. се дипломира като професионален бакалавър по „Mаркетинг, Търговия и Мениджмънт“ в Датски колеж, гр. София. В момента учи магистратура по „Международен Маркетинг“ във ВСУ “Черноризец Храбър”.

Целият му житейски път е белязан от самодисциплината и борбеността на спорта. Тренира последователно различни бойни изкуства. В последствие получава първата си работа именно като треньор в професионален спортен клуб (по карате и кик-бокс).

През 2009 г. започва работа в отдел „Логистика“ на българско дружество с търговска дейност в областта на фармацията и индустриалната химия.

През 2014 г. стартира собствена бизнес инициатива в сферата на вендинг услугите, която се разраства и в момента успешно съвместява своите задължения като брокер на недвижими имоти.

В началото на 2015 г. Любомир става част от екипа на „Делта 3“ и с усърдие и ентусиазъм бързо навлиза в света на бизнеса с продажба на недвижими имоти.

Като брокер той е изключително балансиран и дисциплиниран в своята работа. Проявява индивидуален подход към всеки клиент. От него може да получите професионален съвет за качеството на строителството.

Той с готовност ще консултира всички ваши реални или нестандартни желания в областта на интериорния дизайн за вашия мечтан дом.