Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Ново Строителство в Малинова Долина

Двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти в сграда ново строителство в Малинова Долина с АКТ 14.

АПАРТАМЕНТИТЕ –  Степента на завършеност ще бъде шпакловка/замазка.


Строителните дейности на тази сградата ново строителството в Малинова Долина започнаха през месец февруари 2016 година. Сградата се състои от магазини с височина 3.4м. ,6 надземни етажа и едно подземно ниво.В момента сградата е на етап груб строеж (Акт 14), а пусковият срок  АКТ 16 – ЛЯТО 2017 г. Сградата e с контрол на достъпа и бариера за надземните паркоместа. 

ново строителство в Малинова Долина

Отоплението е централен ТЕЦ със изводи за климатици мултисплит система във всяко помещение и поставка за тялото на терасите. Общите части ще са завършени с гранит, асансьорът е на испанския производител ‘Орона’, а фасадата ще бъде изпълнена с Еталбонд.

ИНВЕСТИТОРЪТ строи СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. Има множество завършени проекти в София- като освен луксозни жилищни сгради, има и два хотела в портфолиото си.

Имотите в тази сграда ново строителство в Малинова долина са подходящи както за живеене, така и за инвестиция. 

Студентски град е в непосредствена близост до новостроящата се жилищна сграда и с множеството университетски кампуси, транспортна свъраност и своето  разнообразие от ресторанти, кафенета и нощни клубове, прави районът подходящ както за живеене, така и за отдаване под наем.

РАЙОНЪТ – сградата ново строителство в Малинова Долина се намира в непосредствена близост до спортните игрища на Националната спортна академия и Зимния дворец. Районът е подходящ, както за инвестиция, така и за живеене. В близост до сградата има множество магазини, спирки на градски транспорт, паркове.  В дългосрочен план местността Малинова долина, където е разположена сградата, ще се превърне в един от най-предпочитаните за живеене столични квартали. Районът се отличава с много добра инфраструктура, както и с бърз и лесен достъп до центъра на града, летището и Околовръстния път.

За всеки имот в сградата ново строителство в Малинова Долина ще бъде осигурен гараж или паркомясто  – подземен гараж (Цена 12 000 Евро), надземно паркомясто с навес (Цена 8 000 Евро) и два двойни подземни гаража (Цена 16 000 Евро).

Цените жилищата са от 900 до 1000  EUR на м2.ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Калоян Трифонов тел: 0877-9-54321. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg