Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Dianabad Riverside

АКТ 14 – ноември 2016 г. Не дължите комисиона при закупуване на апартамент!


Dianabad Riverside
e малка жилищна сграда състояща се от седем жилищни етажа с по два до три апартамента на етаж. Общият брой на апартаментите е 17. Инвеститорите оперират със собствени средства, като 100% от инвестицията е вече осигурена. Строителството е поверено на реномираната и добре позната фирма БИГЛА 3. Технологията на строителството и използваните материали са същите, както при другите сгради на БИГЛА 3, построени и все още строящи се в съседство. Основни нюанси в изпълнението ще бъдат: тухли WIENERBEGER PHOROTHERM, 5 камерна дограма със стъклопакет 4 сезона, изолация EPS 10 см (при норматив 8 см), силикатна мазилка по фасади плюс грунд, шумоизолация битумна Copersound P-tex 28 Db под замазка, облицовка от камък на партер.

ЛОКАЦИЯ:

Всеки знае, че най-важната характеристика на имота е локацията. Добрата локация предпазва от голям спад в цената при криза и също така добрата локация прави един имот ликвиден и винаги продаваем. Дианабад е най-зеления квартал на София, който се намира в непосредствена близост до Ловния парк и граничи с престижните дипломатически квартали Изгрев и Изток.

Карта на Дианабад

Дианабад е един от най-търсените квартали за живеене в София, където трудно се намира имот, тъй като хората закупили и живяли там рядко продават. Dianabad Riverside е разположена на улица Пимен Зографски срещу 105 СОУ Атанас Далчев, в изключително зелениста местност в непосредствена близост до малката река “Новачица”, от където произлиза и името на сградата.

Dianabad Riverside

ИМОТИ:

Dianabad Riverside се състои от 17 апартамента подсигурени с гаражи на ниво партер, подземни и надземни паркоместа. Към всички апартаменти има мазета, а отоплението ще бъде на ТЕЦ. Двустайните апартаменти варират между 54 ми 90 м2, а тристайните апартаменти варират от 111 м до 126 м2.

Строителните дейности започнаха в началото на Май 2016г. Договорът с изпълнителя за строителството е за 18 месеца.  Очаква се завършване на сградата до 31.10.2017. 

Заявете достъп до разпределения и таблица с площи и цени.

Тома Стайков

Тома Стайков

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: staykov@delta3.bg

Телефон: Мобилен: +359 877 355 178  / +359 877 885 140

 

Dianabad Riverside