Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Драгалевци Резидънс

Луксозна сграда от само 12 апартамента търси своите обитатели. Кандидат купувачите ще бъдат одобрявани по определени изисквания от инвеститора. Целта е да се създаде малка общност от интелигентни, кооперативни и добронамерени съседи, чийто съжителство да бъде приятен и удовлетворяващ процес за всички. Сградата е четириетажна, като са разположени по три жилища на етаж. Градината, на която ще се радват всички бъдещи собственици е с площ от 1 600 м2 и ще бъде озеленена и пригодена за отдих и игра.

Най-голямото предимство са локацията и ситуацията. Сградата ще бъде построена в тиха и спокойна част на Драгалевци, същевременно с целогодишен асфалтов достъп и близост до главна артерия и градски транспорт. Ситуацията на парцела е такава, че сградата ще бъде разположена с ПАНОРМАНИ ГЛЕДКИ към Витоша на Юг / Югоизток, както и панорамни гледки към СОФИЯ на Изток / Североизток. Проектът е такъв, че няма жилище, което да е без пространствена и панорамна гледка.

Технологията на строителство и използваните материали са от най-високо качество. Основни нюанси ще са: окачени фасади; тухли Wienerberger porotherm; 10 см изолация и дограма от висок клас. 

Инвестицията за проекта е на 100% осигурена без да се ползват банкови кредити. Начинът на плащане е както следва: 2000 EUR депозит за запазване на жилище; 30% на предварителен договор; 20% при достигане на нивото на етажа, където се намира жилището; 20% при АКТ 14; 20% при АКТ 15; 10% при АКТ 16. Строежът на сградата се очаква да приключи до лятото на 2017 г. 

НЕ ДЪЛЖИТЕ КОМИСИОННА ПРИ ПОКУПКА. За повече информация или уговорка на среща, моля обадете се на Тома Стайков 0877 155 178. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля обадете се пак или изпратете запитване по Email: staykov@delta3.bg

Заявете достъп до разпределения и таблица с площи и цени.

Тома Стайков

Тома Стайков

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: staykov@delta3.bg

Телефон: Мобилен: +359 877 355 178  / +359 877 885 140