Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нова сграда в Люлин, до Метростанция

Делта 3 представя НОВОСТРОЯЩА СЕ МОДЕРЕНА ЖИЛИЩНА СГРАДА в близост до МЕТРОСТАНЦИЯ.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Отличава се с бърз и лесен достъп до центъра на града и околовръстния път. Намира се до главния булевард Панчо Владигеров ж.к. Люлин 8, в близост до хипермаркети, училища, детски градини, спирки на градски транспорт.

ЕТАП: Изкоп, АКТ 14- 01.12.2016 г. Срок за завършване по договор 12.2017. Все още има избор от различни типове – ДВУСТАЙНИ и ТРИСТАЙНИ апартаменти на различни етажи и с различни изложения.

Сгради в строеж

ИЗПЪЛНЕНИЕ: Стените в апартамента са на фина шпакловка, под – замазка, тераса – висококачествен гранитогрес и луксозни парапети, панорамни прозорци с шест камерна PVC дограма, блиндирана външна врата. Общите части ще са луксозно завършени с гранит, алуминиеви парапети и хидравличен асансьор. Външна изолация на стените: 8см EPS. Тухли: WIENERBERGER Перфектно качество на строителството с използвани най-модерни технологии и материали при изграждането.

Маноел Попов

Свържете се с мен за огледи и повече информация 0877 885 140. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: popov@delta3.bg