Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Модерен Затоврен Компекс До МАКСИ

Делта 3 представя МОДЕРЕН КОМПЛЕКС състоящ се от две бутикови жилищни сгради в района на комплекс Макси. Комплексът е от затворен тип, с контрол на достъп и във всяка сграда ще има охрана с рецепция за по-голяма сигурност на живущите в комплекса.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Отличава се с бърз и лесен достъп до центъра на града, летището и околовръстния път. Намира се до главния булевард Симеоновско шосе в ж.к. Малинова долина – Студентски град, в близост до два големи супер маркета – Фантастико и Кауфланд, Национална Спортна Академия, Зимния Дворец, детска градина, медицински център, спирки на рейсове 94, 280, 102 и маршрутни таксита.

ЗА КОМПЛЕКСА: В близост до комплекса започва строителство на голяма детска градина на площ около 5500 кв.м., което го прави още по-привлекателно място за млади семейства и за инвестиция. Предлага се възможност за разсрочено плащане до завършване на проекта без оскъпяване.

ЕТАП: Разрешение за строеж се очаква да излезе до 01.05.2016 г. Срок за завършване по договор 24 месеца. Проектът вече е отворен за резервации на апартаменти и все още има избор от различни типове – двустайни, тристайни и панорамни апартаменти на различни етажи и с различни изложения.

ИЗПЪЛНЕНИЕ: Стените в апартамента са на фина шпакловка, под – замазка, тераса – висококачествен гранитогрес и луксозни парапети, панорамни прозорци с шест камерна PVC дограма, блиндирана външна врата. Общите части ще са луксозно завършени с гранит, алуминиеви парапети и по един хидравличен асансьор във всяка сграда. Външна изолация на стените: минимум 10см. Перфектно качество на строителството с използвани най-модерни технологии и материали при изграждането.

ЗАЯВЕТЕ БРОШУРА С РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ:

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Айла Адамова тел: +359 878 501 923  / +359 24 26 22 99.
Ако съм заетa и не Ви отговоря, моля позвънете пак
или изпратете запитване по e-mail: aila@delta3.bg