Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Сграда с АКТ 16 в Манастирски Ливади

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Сградата се намира на комуникативно място в столичния квартал ”Манастирски Ливади – Изток“ в непосредствена близост до Околовръстен път, бул. „България“ и ул. „Луи Айер“. Районът е атрактивен за строителство, на който има започнати няколко луксозни жилищни сгради, също така там се разполагат напълно завършените нови студия на BTV.

 

 

ОПИСАНИЕ

Сградата има един подземен гараж с общо четиридесет и две места за паркиране. Достъпа на автомобили в подземните гаражи се осъществява посредством рампа, входа на която е от север. Теренът е със силен наклон посока север-юг, поради което се образува полувкопан етаж в южната част. На приземният етаж има магазини с витрини с входове от север. В жилищната част са проектирани двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с уникална гледка към Витоша.

Общият брой на апартаментите и ателиетата е шестдесет и три , за които са осигурени места за паркиране в рамките на парцела.

Коструктивната височина на жилищните етажи е 2.90м.
Подземните гаражи се свързват с приземния етаж със стълбища и асансьор.

Жилищната част на сградата е с един вход и две комуникационни ядра – А и Б, състоящ се съответно от два асансьора и едно стълбище.

Покрива на сградата е достъпен за ревизия от два отвора на последния етаж- един в стълбищната клетка на вход “А“ и един в коридора при вход „Б“.

ТРАНСПОРТ

Жителите и гостите на квартала могат да използват автобусен, тролейбусен и трамваен транспорт, който минава по периферията на квартала. Това са:

трамвай (ТМ) – № 7, по бул. „България“
тролейбус (ТЛ) – № 2,по бул. „Братя Бъкстон“, № 8, минаващ по ул. „Тодор Каблешков“
автобуси (А) – № 73, № 74 и № 76 минаващ също по ул. „Тодор Каблешков“

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ НА ИМОТИ ЗА ПРОДАЖБА

 

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Айла Адамова тел: +359 878 501 923  / +359 24 26 22 99.
Ако съм заетa и не Ви отговоря, моля позвънете пак
или изпратете запитване по e-mail: aila@delta3.bg