Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

Бургас, област, гр.Несебър, Къща, Продава, 180 кв. м

Имот
Град/Село: Бургас, област Квартал:

Делта 3 Риъл Естейт представя на Вашето внимание комплекс Victoria Lakes ( Виктория Лейкс ), част от комплекси Victoria Residences ,разположен на райско кътче, между Поморие и Бургас, на минути от летище Сарафово, на 1км от морето.

ВСИЧКИ КЪЩИ В КОМПЛЕКС Виктория Лейкс ЩЕ БЪДАТ ЗАВЪРШЕНИ ДО КЛЮЧ

ГАРАНТИРАНА 6% ГОДИШНА ДОХОДНОСТ ПРИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ ЗА ПЪРВИТЕ 3 ГОДИНИ ОТ ИНВЕСТИТОРА

Комплексът се състои от 33 луксозни къщи със собствено двор и парко места като за част от къщите се предлага и възможност за индивидуални интериорни решения от професионалните интериорни решения на екип доказани дизайнери.

За къщите от Виктория Лейкс има предвидени обширни пространства от зелени площи с богата растителност. ЗОНИТЕ ЗА ОТДИХ към комплекса са няколко като включват Басейн и Езеро, което разполага с водна беседка.

ИНФРАСТРУКТУРАТА НА КОМПЛЕКСЪТ се състои от : улична мрежа, тротоари, площадки, улично и парково осветление, трафопост, водопровод, пречиствателна станция и канализация, а за поддръжката на зелените площи има поливна система.

СГРАДИТЕ са с монолитна железобетонна конструкция, електрическа и водопроводна инсталации, модерни хидро и топлоизолации, блиндирани входни и ламинирани HDF интериорни врати. За прозорците е предвидена петкамерна PVC система със стъклопакет, а стените са изградени с тухли WIENERBERGER. Пòкривната система е проектирана и изпълнена съгласно изискванията и сертификатите на BRAMAC. Сигурността е гарантирана чрез внедрената система за контрол на достъпа. За удобство на гостите е предвиден отделен паркинг.

Цените започват от 117000 евро.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Калоян Трифонов тел: 0877-9-54321. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3. Bg


Калоян Трифонов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен