Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

Двустаен апартамент за продажба в Младост 4

Имот
79,070 €
Площ: 80 кв. Година: след 2006 Строитеслтво: Тухла Етаж: 2 Област: София Град/Село: София Квартал: Младост 4

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В НОВОСТРОЯЩА СЕ СГРАДА ЗА ПРОДАЖБА В СОФИЯ, КВАРТАЛ МЛАДОСТ 4.

ИЗЛОЖЕНИЕ: ЮГ/ИЗТОК

Висококачествено изпълнение от доказан инвеститор с множество завършени сгради. AKT16- 2018г. Гъвкава схема на плащане.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Сградата ще се намират на много комуникативно място в столичния квартал Младост 4 – на 750 м. от МЕТРОСТАНЦИЯ, на 5 мин. от два големи хранителни магазина. Район подсигурен с абсолютно всичко необходимо.

КОМПЛЕКСЪТ: В него все още има двустайни, тристайни апартаменти и студия за продажба. Целият комплекс е изпълнен с висококачествени материали и нови технологии.Състои се от състои от един подземен етаж и 8 надземни етажа. На партерния етаж в първата сграда е разположен голям магазин с връзка към подземния етаж, а във втората сграда са разположени Бистро и аптека. Изолация – 10 см. Топлоизолационна система Вебер или Баумит с 5-годишна гаранция от производителя Дограма –5 камерни немски РVС профили с троен стъклопакет с нискоемисийно стъкло. Комплексът разполага със собствен подземен паркинг.

В комплекса има двустайни апартаменти за продажба с възможност за избор на етаж и изложение. Възможност за закупуване на гаражи и паркоместа.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – Калоян Трифоновтел:0877-9-54321. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване поe-mail:trifonov@delta3.bg


Калоян Трифонов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен