Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЗА ПРОДАЖБА В СОФИЯ – БОЯНА. ТОП ЛОКАЦИЯ!!!

Имот
227,185 €
Площ: 102 кв. Година: след 2006 Строитеслтво: Тухла Етаж: 2 Област: София Град/Село: София Квартал: Бояна Обзавеждане: Необзаведен

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЗА ПРОДАЖБА В СОФИЯ – БОЯНА. ТОП ЛОКАЦИЯ!!!

ЧИСТА ПЛОЩ от 88.42м2, ОБЩО:100,52м2. ИЗЛОЖЕНИЕ: СЕВЕР– ИЗТОК – ЮГ.

Застроената площ на апартамента е 88,42м2, НО ИМА ВТОРО НИВО – 14,15м2 покривна ТЕРАСА с опция за МЕЗОНЕТ – 54,75м2, като на практика получавате 170м2 жилище на същата цена.

Интересното при този имот е, че тавана на второто му ниво граничи с покрива на сградата, което дава възможност то да бъде изцяло усвоено, като пълноценно второ с още три спални и санитарни възли или индивидуално според изискванията на клиента и това изцяло за сметка на строителя. Апартаментът е с отворени пространства и високи тавани тип опен еър (open air) и разполага с прекрасна ПАНОРАМНА ГЛЕДКА. Разпределението му се състои от входно антре, баня с тоалетна, просторна дневна с обособен кухненски бокс, трапезария и ВЕРАНДА към нея. Мазе – 4.77кв.м.

Паркомясто на цена: 7000 евро и гаражи: 14 000 или 28 000 евро.

ТОП ЛОКАЦИЯ!!! Блокът е с прекрасна визия и се намира в най-престижната част на Бояна. Тихо и спокойно място за живеене, предлагащо бърз достъп до центъра на града. В района има училище, две детски градини, голям магазин за хранителни стоки и аптека. В близост е спирката на автобус 64. Срок за завършване на обекта – декември 2018г.

Във фоайето на сградата е предвидено място за посрещане на гости, както и отделно помещение за велосипеди и детски колички и помещение за чистачка.

Ще бъде обособен и общ двор с атрактивно озеленяване. По фасадата и козирката ще има ефектно нощно осветление.

Освен стандартната силова инсталация, всеки апартамент ще има инсталации за кабелна телевизия, домофонна уредба и интернет.

В СГРАДАТА ИМА ДРУГИ СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ.

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – Димитър Минков 0878501499.

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: minkov@delta3.bg
Разгледайте всички наши предложения за ПРОДАЖБА НА АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ на www.delta3.bg


Димитър Минков

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: minkov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен