Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЗА ПРОДАЖБА В СОФИЯ – ЛЮЛИН 6.

Имот
49,406 €
Площ: 71 кв. Година: преди 1990 Строитеслтво: Тухла Етаж: 2 Област: София Град/Село: София Квартал:

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЗА ПРОДАЖБА В СОФИЯ – ЛЮЛИН 6.

ЧИСТА ПЛОЩ: 57. 80 кв. м. ОБЩА ПЛОЩ: 70. 58 кв. м.ИЗЛОЖЕНИЕ: ЮГ. 2-ри етаж.

НОВОСТРОЯЩА СЕ СГРАДА В СОФИЯ ЛЮЛИН 6.

ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКССЪС СОБСТВЕН ПАРК, ОГРАДА И ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ.

В СГРАДАТА ИМА ДРУГИ СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ.

Директно от Строител!!

* Локация: Сградата се намира на бул. д-р Петър Дертлиев.

* Етап: в строеж.

* Срок: 24 месеца.

* Отопление: На ток.

* Степен на завършеност: Имотите се издават на фина гипсова мазилка по стени и тавани, замазка по подовете, силотокова инсталация, ОВК, входна блиндирана врата и PCV дограма.

* Допълнителна информация и Цени: Комплексът е от затворен тип и представлява модерна бутикова изцяло жилищна сграда развита в три секции, като ще бъде изпълнена с висококачествени и съвременни материали, луксозни общи частии стилно осветление, хидравличенасансьордо сутерена с гаражите и обширни площи с озеленяване. Всички жилища разполагат с просторни спални помещения, дневна с кухнески бокс и трапезария. Материалите са от най-висок клас. Цената за квадратен метър е 700 евро. Предлага се завършване до ключ. Правилни форми и функционални разпределения на жилищата.Към всеки апартамент сапредвидени подземни паркоместаили гаражи. СХЕМИ НА ПЛАЩАНЕ.

Комплексът предлага сигурност, прекрасна визия и комуникативна локация, като се намира в близост до спирки на градски транспорт, метростанция ЗАПАДЕН ПАРК, училища, детски градини, магазини и аптеки. Добро местоположение вкв. Люлин с гледка към към Западен парк и Витоша!

Доказан икоректен строител с богата строителна история.

В СГРАДАТА ИМА ДРУГИ СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ.

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Любомир Ангелов +359877956619. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: angelov@delta3. bg

Разгледайте всички наши предложения за ПРОДАЖБА НА АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ на www. delta3. bg


Любомир Ангелов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: angelov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен