Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

София, Драгалевци, 3-стаен, Продава, 105.21 кв. м

Имот
93,637 €
Площ: 105.21 кв. Година: преди 1990 Строитеслтво: Тухла Етаж: 1 Област: София Град/Село: София Квартал: Драгалевци

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЗА ПРОДАЖБА В СОФИЯ, кв. ДРАГАЛЕВЦИ. С ЧИСТА ПЛОЩ от 93.97 кв.м., ИЗЛОЖЕНИЕ – ЗАПАД.

Комплексът е ситуиран върху парцел с площ от 1522 кв.м., от които застроената площ е едва 355,21 кв.м., това определя по-голямата част на имота за озеленяване, превръщайки го в зелено и приятно за ежедневна рекреация място. Застрояването е ниско, като сградата е развита на 5 нива.

Апартаментът се състои от входно антре с баня и тоалетна, дневна с обособен кухненски бокс и ТЕРАСА, две не преходни спални едната с тераса. Към апартамента има МАЗЕ разположено в сутеренния етаж. Опция за гараж или парко място (при запитване).

Обекта се издава в следния вид: ВиК инсталации /изпълнени на ниво тапа/, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация – всичките в напълно завършен вид, отоплителна инсталация – на газ, вентилационна инсталация, гладка вътрешна мазилка с шпакловка, бани и санитарни възли на мазилка и замазка, вътрешна стандартна дограма, външна ПВЦ дограма със стъклопакет, блиндирани входни врати, общи части в напълно завършен вид.

По желание на клиента апартаментите могат да бъдат изпълнени в напълно завършен вид.

Пусков срок: юли 2018 година.

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – Димитър Минков 0878 501 499.Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail ->minkov@delta3.bg

Разгледайте всички наши предложения за ПРОДАЖБА НА ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ на www.delta3.bg


Димитър Минков

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: minkov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен