Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

Имот
99,858 €
Площ: 117 кв. Година: след 2006 Строитеслтво: Тухла Етаж: 7 Област: София Град/Село: София Квартал: Люлин 8

Пред АКТ 16 ! Отопление – ТОК ! Възможност за ТЕЦ ! МЕТРО ! До БИЛА !

Чиста площ86, 73кв, Изложение СЗ

АКТ 16 – ДО 30. 07. 2018

АПАРАМЕНТЪТ се състои от коридор, баня с тоалетна, просторна спалня с достъп до огромна панорамна тераса, светъл хол с кухненски бокс с достъп до терасата, МАЗЕ – 7 квадрата!

В непосредствена близост до Метростанция Сливница . 

Близостта с метрото, МЕГАМОЛ, Хепи, Снейк бар, училища и магазини, прави местоположението ТОП локация, както за живеене, така и за инвестиция. 

TРАНСПОРТ – освен на метри от линия 1 на софийското метро, сградата е разположена в близост до спирки на тролей, както и трамвай 8. 

СГРАДАТА е бъде изпълнена с материали най-висок клас- червена тухла Wienerberger, висококачествени дограми с ШУМОИЗОЛАЦИЯ а, както и със собствен подземен паркинг с АСАНСЬОР ЗА КОЛИ. 

Отоплението е предвидено на ТОК като сградата има изградени връзки и с ТЕЦ и по желание на дом-съвета може да се използва. 

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ- Схемата на плащане е гъвкава има възможност за покупка с КРЕДИТ. 

ЗА СРЕЩИ И РЕЗЕРВАЦИИ обадете се на 0877 9 54321, ако съм зает и не ви отговоря, моля обадете се отново или изпратете запитване по имейл на trifonov@delta3. bg


Калоян Трифонов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен