Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Жилищен Комплекс в София, кв. Малинова Долина

Местоположение: Новостроящсе жилищен комплекс от затворен тип, който се намира в квартал „Малинова долина”, в непосредствена близост до „Симеоновско шосе“ и Околовеъстен път. С оглед на удобната локация сградата се намира на 15 мин.път с автомобил до центъра.

Ваниела Андонова 

+359 878 501 923

 

Жилищен Комплекс в София, кв. Малинова Долина

 

Спецификации: Общите части на сградата ще бъдат луксозно изпълнени и оборудвани свисококачествен мрамор или гранит и луксозен електрически асансьор, с автоматични врати, с устройство blackout, чрез което при спиране на захранването, кабината слиза на долна спирка и отваря вратите;  . Апартаментите са проектирани по европейски стандарти. Предвидено е прозорците ще бъдат оборудвани с петкамерна PVCдограма с троен стъклопакет, с аргон. Отоплението на сградата е предвидено да бъде на газ, като се изгради връзка към съществуващата газопреносна мрежа. Жилищната сграда включва 138 ап., разположени в 4 входа на 6 жилищни етажа. Комплексът е с контролиран достъп и с ефективна система за видеонаблюдение, което да осигурява сигурност и спокойствие на живущите; блиндирана входна врата.

Строителство:

Отопление– изградени тръбни пътища за индивидуални отоплителни инсталации, осигурява възможност за монтаж на газови кондензационни котли за отопление и подгряване на водата за битови нужди;Не се предвижда монтаж на газово котле, индивидуални газомери, радиатори и лири.

Изолация- Сградите са топлоизолирани с 10 см EPS изолация,стъклофибърна мрежа и циментова шпакловка-система Баумит.

Настилки-висококачествен мрамор или гранит, по стъпалата-висококачествен мрамор или гранит;

Стени- гипсова мазилка

Покрив-плосък; топлоизолация XPS15 см

Асансьори-електрически, с автоматични врати, с устройство blackout, чрез което при спиране на захранването, кабината слиза на долна спирка и отваря вратите

20190619_135536

 

Срок на завършване ( Акт 16 ) – Декември 2019г

За огледи и повече информация:

Ваниела Андонова 

+359 878 501 923

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: andonova@delta3.bg