Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Луксозни апартаменти в Меркурий Плаза

25.05.2017 – ИЗДАДЕНО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ 

ЕДНОСТАЙНИ, ДВУСТАЙНИ, ТРИСТАЙНИ И ЧЕТИРИСТАЙНИ Апартаменти В Меркурий Плаза в Младост 4 – сграда луксозно строителство. Без комисиона за вас!

Меркурий Плаза в Младост 4

Меркурий Плаза в Младост 4

Меркурий Плаза в Младост 4

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Сградата ще се намира  в подножието на Витоша,в един от най-динамичните и бързоразвиващите се райони в София. В непосредствена близост до комплекса се намира БИЗНЕСПАРК СОФИЯ, Академията на МВР, КИНО АРЕНА МЛАДОСТ, както и редица големи магазинни вериги. Комплексът ще бъде достъпен както с автомобил, така и с градски транспорт. МЕТРОСТАНЦИЯ БИЗНЕС ПАРК е на 3 минути пеша, а лифт Симеоново е на 6 минути с автомобил. Цените за продажба на апартаменти в Меркурий Плаза може да видите по-долу. 

КОМПЛЕКСЪТ

Разположен е в самостоятелен имот от 4300 кв, изцяло собственост на инвеститора. Комплексът е достъпен за пешеходци и откъм бул.Малинов.

Във вход „А“, на първия етаж са проектирани голямо входно фоайе и преддверие пред асансьора, както и във вход „Б“. ОТОПЛЕНИЕТО Е ПРЕДВИДЕНО НА ГАЗ! .

Стълбищните клетки и на двата входа на сградата се осветяват директно по цялата си височина – странично чрез прозорци на междинните площадки. Всеки вход разполага със самостоятелен голям асансьор за 10 души.

АПАРТАМЕНТИТЕ

Степента на завършеност е на шпакловка/замазка, със звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, отоплителна инсталация – на газ, вентилационна инсталация,вътрешна стандартна дограма, външна ПВЦ- дограма със стъклопакет, блиндирани външни входни врати.

По желание на клиента апартаментите могат да бъдат изпълнени в напълно завършен вид.

ИНВЕСТИТОРЪТ

Възложителят строи със СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. Има множество завършени обекти с АКТ16 в цялата страна.

ОФИС ЗОНА

Влизането в офис зоната на сградата става чрез самостоятелен вход. Зоната с офиси е проектирана на два етажа. На територията на обекта са предвидени и четири велопаркинга, като общият брой на местата в тях е 22 бр.

Апартаменти в Меркурий Плаза – ЦЕНИ ОТ 980 ЕВРО/ кв. м.

АПАРТАМЕНТИТЕ СА ИДЕАЛНИ ЗА ЖИВЕЕНЕ И ИНВЕСТИЦИЯ. НАМИРАТ СЕ НЕПОСРЕДСТВЕНО ДО БИЗНЕС ПАРК СОФИЯ.

ПУСКОВ СРОК ( АКТ 16 )  –  25.10.2019

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА И ЗАПАЗЕТЕ СВОЯ АПАРТАМЕНТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

blue-button-hi

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Калоян Трифонов тел: 0877-9-54321. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg