Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Новострояща се сграда на ул. Пиротска

Untitled123

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

Новострояща се бутикова жилищна сграда намираща се в широк център на емблематичната за град София улица Пиротска, само на няколко минути пеша от ЦУМ, Халите и Президентството. В непосредствена близост до МОЛ София и на метри от метростанция Опълченска. Отличава се с елегантна архитектура, характерни детайли и високо качество на изпълнение. Съставена от сутерен с подземни гаражи, партер с магазини и гаражи и шест жилищни етажа.

Луксозно завършените общи части включват: модерна фасада, гранит за стълбища и стълбищни площадки, алуминиев парапет, луксозен асансьор. Изпълнението на топло и хидроизолационните покрития е от най-висок клас.

Апартаментите са с една, две и три спални общо тридесет и три на брой с функционални разпределения, централен ТЕЦ, алуминиеви радиатори, луксозни интериорни и блиндирани външни врати. 

Фирмата e създадена и изградена, използвайки дългогодишния опит в строителството, материалната база и утвърдения висококвалифициран мениджърски и изпълнителен състав с над 20 завършени обекта през годините.

АКТ 16 – 2020 год.

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Любомир Ангелов
+359 877 956 619

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: angelov@delta3.bg