Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Ново строителство в Люлин 6 – “Avalon Residence”

Делта 3 недвижими имоти, предлага детайли за проект  „Avalon Residence“. Жилищна сграда с модерна архитектура намираща се в ж.к. Люлин 6, непосредствено до бул. „ Джавахарлал Неру “ една от значимите пътни артерии на квартала.

 

Любомир Ангелов

+359 877956619

 

fas-min

 

3-min

В основната си част сградата се развива на партер, седем надземни етажа и един терасовиден. Жилищната част е разполага с 39 бр. апартаменти и 14 бр. ателиета На партерният етаж са разположени два магазина, офис и един апартамент подходящ за трудно подвижни хора. Цени от 900 EUR/м2.  

.Сградата разполага с едно подземно ниво, в което са разположени общо 36 бр. гаража. Извън подземните паркинги са предвидени 26 бр. открити парко места.

 За фасадите са предвидени минерална мазилка в 3 цвята , облицовка от камък и метални парапети. Външните стени са проектирани с тухлена зидария 25см. с 10см. топлоизолация от външната страна.

Достъпът до входното предверие на сградата става от вътрешния двор без стъпала. Асансьорът е предвиден за инвалиден достъп и ще обслужва всички етажи , включително и сутерена. Всички врати за достъп до имоти и преходни помещения са проектирани със светла ширина минимум 100 см. и осигуряват достъп с инвалидна количка.

 Свободната площ на имота е озеленена с ниска дървестна растителност, храсти и затревяване. Предвидена е висока дървесна растителност към уличната регулационна линия. Озелененият покрив над подземните гаражи е проектиран за озеленяване, като ще се осигури съответното дрениране на атмосферни води. Осигурени са 564 кв.м озеленяване върху терена , което е 40% от площта имота.

 

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Любомир Ангелов

+359 877956619

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете отново или изпратете запитване по e-mail -> angelov@delta3.bg
 
Разрешение за ползване е предвидено за Ноември 2020 г.

Любомир Ангелов

Любомир Ангелов