Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

Вертиго Бизнес Тауър – Vertigo business tower


Имот
Охрана Рецепция Ресторант / Кафе До метространция Паркинг Лукс

Vertigo е проектиран и построен според най-високите Европейски технически стандарти.Сгрдата е с обща отдаваема площ от 19 000 кв. м и се състои от офисни и търговски площи, разпределени на 17 надземни и 2 подземни нива, богато обградени от зелени площи, а озелененият покрив прави сградата истинско произведение на изкуството.

Вертиго се отличава със съвременната си архитектура и разчупени форми, които превръщат работата в удовоствие. Проектирана е по по стандартите на енергийно ефективен „Клас А“. Приложените съвременни технологии и използването на естествена светлина гарантират на наемателите оптимизиране на режийните разходи

Комплексът разполага със собствен енергиен център включващ котелна централа с инсталирана мощност от 6 MW, охладителен център с мощност 3,5 MW и трафопост от 4 MW с две независими захранвания, а също така сградата разполага с 14 бр Климатични камери за обработка на пресния въздух.

Фасадата е уникално изпълнение на ALUKÖNIGSTAHL и е разработка на най-изявените специалисти в тази област. Системата е единствена по рода си и носи името „Вертиго“

Комплексът е с денонощна – 24/7 жива охрана и видеоохрана – 64 броя камери, монтирани в общите части на цялата сграда, а също така на разположение на охраната са паник бутон и специална честота за радио връзка.

TAKСА ПОДДРЪЖКА – 2,5 евро/кв


Вертиго Бизнес Тауър е носител на най-престижната награда у нас в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата – “Сграда на годината 2013”

Schüco International KG посочва Бизнес Център Вертиго като една от 12 най-добри сгради в Европа.


 

Сградата разполага с отдаваеми помещения, подходящи за:

-Офиси

-Магазини

-Ресторанти

-Банка

-Складови помещения

-Аудиториум (Конферетна зала)

Местоположение на имота

Kaloyan Trifonov

Вижте профила

За контакт с мен