Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

София, Гевгелийски, 2-стаен, Продава, 64 кв. м

Имот
82,000 €
Площ: 64 кв. Година: след 2006 Строитеслтво: Тухла Етаж: 4 Област: София Град/Село: София Квартал:

ЕТАП – РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ. 

АЛМА РЕЗИДЪНС луксозна жилищна сграда на метри от Западен парк 

Чиста площ – 78.84 кв, Изложение – СЗ

АКТ 16 – до септември 2020

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ > 

АЛМА РЕЗИДЪНС ще се строи в непосредствена близост до ЗАПАДЕН ПАРК, на пешеходно разстояние от метростанция Вардар. В района на сградата има магазини за хранителни стоки, а спирки на масовия градски транспорт – на 100 метра от нея. 

СГРАДАТА > 

АЛМА РЕЗИДЪНС ще бъде изпълнена с материали от най-висок пазарен клас. Съчетава модерна визия, качествена дограма и луксозни общи части. Има предвиден безшумен асансьор, който стига и до сутеренното ниво. Предвидено е ДИЗАЙНЕРСКО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ДВОРНОТО ПРОСТРАНСТВО. Отоплението е на ТЕЦ. 

АПАРТАМЕНТИТЕ > 

Степента на завършеност е на шпакловка/замазка, с луксозни блиндирани врати, алуминиеви радиатори. Дограмите ще бъдат от най-висок пазарен клас.По желание на клиента апартаментите могат да бъдат изпълнени в напълно завършен вид (ДО КЛЮЧ). Сградата ще разполага със собствен ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ. 

ИНВЕСТИТОРЪТ има множество завършени обекти с АКТ16.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ- Схемата на плащане : 

– 20% на преварителен договор

– 15% КОТА 0

– ВСИЧКО ОСТАНАЛО СЛЕД АКТ 14

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Калоян Трифонов тел: 0877-9-54321. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване


Калоян Трифонов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен