Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

Благоевград, област, гр.Сандански, 3-стаен, Продава, 86 кв. м

Имот
100,000 €
Площ: 86 кв. Година: след 2006 Строитеслтво: Тухла Етаж: 3 Област: Благоевград, област Град/Село: Благоевград, област Квартал: Обзавеждане: Обзаведен

ДИРЕКТНО ОТ СОБСТВЕНИК, БЕЗ КОМИСИОННА! ГОДИШНИ ТАКСИ 800-850 евро. Има опция за сключване на договор с Хотела, при който договор собствениците получават 60% от сумата натрупана от нощувки в техен апартамент, което е средно 2500 – 3500 евро на година. Продават се двустаен и тристаен апартамент в петзвезден Парк хотел 'Пирин'. Двустайният е с жилищна площ от 65 кв.м и два балкона с обща площ 30 кв.м. Изложение: Северозапад. Цена: 100 000 Евро. Тристайният апартамент е с жилищна площ от 86 кв.м + 14 кв.м балкон към него. Изложение: Югоизток. Цена : 120 000 Евро.

Елегантният петзвезден Парк хотел 'Пирин' е разположен върху западните склонове на Пирин планина, край устието на живописната река Санданска Бистрица, до прохладния парк на балнео и климатичен курорт Сандански, най-добрата естествена лечебница на бронхиална астма в Европа.

Животворните дарове Слънце, Вода и Здраве са гаранция за пълноценна почивка в Парк хотел Пирин в Сандански.

Наред с отличните си условия за балено и климатолечение, СПА и уелнес ваканция, отмора сред природата, еко, планински и ловен туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, петзвездният Парк хотел Пирин е особено популярно място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества.

Бърз и лесен достъп до централната част на града по околовръстно шосе. Пред хотела е разположена вело-алея, която води до красивия парк на града. Също така е удобно за разходка, като Парк Сандански се намира само на 6-7 минути пешеходно разстояние от Хотела.


Димитър Кулов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: kulov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен

Други имоти