Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

Бутикова Сграда за Продажба до Метростанция и Пазар

Имот
90,638 €
Площ: 74 кв. Година: след 2006 Строитеслтво: Тухла Етаж: 2 Област: София Град/Село: София Квартал: Красно село

Изложение – Изток, ЗП – 62 кв.м., АКТ 16 – средата на 2022

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

СГРАДАТА

Сградата ще бъде изпълнена по всички изисквания на най- високите стандарти за качество по БДС. Фасадата ще бъде вентилирема, с декоративни елементи, а целият първи етаж ще бъде облицован с фиброциментни плочи. Паркирането е решено с 11 надземни и 26 подземни ПАРКОМЕСТА. 

АПАРТАМЕНТИТЕ

Степента на завършеност е на шпакловка/замазка, луксозни блиндирани врати. Дограмите на апартаментите ще бъдат от най-висок пазарен клас.По желание на клиента апартаментите могат да бъдат изпълнени в напълно завършен вид (ДО КЛЮЧ). Всички апартаменти са с фунционални разпретеления, благоприятни разпределения и минимален процент общи части. 

ИНВЕСТИТОРЪТ

Има множество завършени обекти с АКТ16 в цялата страна, сред които хотели, жилищни сгради, туристически обекти. 

ИНВЕСТИЦИЯ

Апартаментите и магазините в сграда КЛЕМЕНТИНА са идеални както за живеене, така и за инвестиция. Както за препродажба, така и за отдаване под наем. Бидейки една от централните локации в южната част на София, районът има чудесна свързаност с центъра на града, а новата метростанция от третата и последна линия на столичното метро гарантира кварталът да остане свързан и актуален и за в бъдеще. 

ЗА СРЕЩИ И РЕЗЕРВАЦИИ


Калоян Трифонов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен