Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

Многостаен Пентхаус за Продажба, на метри от Мол България

Имот
520,000 €
Площ: 726 кв. Година: след 2006 Строитеслтво: Тухла Етаж: 6 Област: София Град/Село: София Квартал: Гоце Делчев Обзавеждане: Обзаведен

Панорамен Пентхаус за продажба, на метри от МОЛ България

ЛОКАЦИЯ

Елегантният пентхаус се намира на последен етаж в сграда, изградена според най-високите критерии. Разположена е на първа линия на бул. България в непосредствена близост до МОЛ България и само на минути пеша от сгради като Вертиго и ресторанти от класа на Виктория или Бесо .

АПАРТАМЕНТЪТ

Непосредствено след входното антре следва коридор, просторен хол тип оpen space с КАМИНА, разкошна кухня, разположена около остров и обширен кът за хранене. Трите спални разполагат със собствени санитарни възли като най-голямата има и собствен дрешник. Широка тераса опасва целия апартамент и стълба води до скритото бижу 300 кв.м. покривна част, подходяща за интимни събирания, коктейли и BBQ.

ТРАНСПОРТ

Кварталът има добре изградена комуникационна мрежа. Метростанция Красно село ще бъде пусната в експлоатация средата на 2020 и се намира само на 15 минути пеша от апартамента. Непосредствено пред сградата има автобусни и трамвайни спирки.

СЕМЕЙСТВО И ДОМ

Пентхаусът е подходящ за хора, които не правят компромис с качеството за себе си и за своето семейство. В непосредствена близост до сградата има градинка, в която могат да играят деца, а южният парк е на пешеходно разстояние. Освен МОЛ България, в непосредствена блистост има и магазин от веригата Била.

ЗАСТРОЕНАТА ПЛОЩ на апартмента е 241 кв.м., терасата, опасваща целия апартамент е с площ от 161 кв.м. и покривна тераса от 324 кв.м.

Цената на имота е БЕЗ ДДС

Възможност за закупуване на 3 ПАРКОМЕСТА към имота.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Калоян Трифонов тел: 0877 954 321

Ако съм зает и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mai: trifonov@delta3.bg


- Характеристики на имотa
Асансьор Паркомясто

Калоян Трифонов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен