Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

София, Люлин 10, 2-стаен, Продава, 72 кв. м

Имот
57,624 €
Площ: 72 кв. Година: след 2006 Строитеслтво: Тухла Етаж: 4 Област: София Град/Село: София Квартал: Люлин 10

АКТУАЛНИ СНИМКИ НА СТРОЕЖА! СГРАДА ЙОАННА
Чиста площ 61, 53 кв, Изложение- ЮЗ
АКТ 16- 2019
ЦЕНИ ОТ 780 евро/кв
АПАРАМЕНТЪТ се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня с балкон, баня с тоалетна, а също така разполага със собствено МАЗЕ.
В непосредствена близост до Метростанция ЗАПАДЕН ПАРК София . Близостта с метрото, МЕГАМОЛ, Хепи, Снейк бар, училища и магазини, прави местоположението ТОП локация, както за живеене, така и за инвестиция.
TРАНСПОРТ – освен на метри от линия 1 на софийското метро, Йоанна е разположена в непосредствена близост до спирки на тролей, както и трамвай 8.
СГРАДАТА ще бъде изпълнена с материали най-висок клас- червена тухла Wienerberger, висококачествени дограми с ШУМОИЗОЛАЦИЯ към булеварда, както и със собствен подземен паркинг. Отоплението е предвидено с ТЕЦ.
СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ- Схемата на плащане е гъвкава има възможност за покупка с КРЕДИТ.
ЗА СРЕЩИ И РЕЗЕРВАЦИИ обадете се на 0877 9 54321, ако съм зает и не ви отговоря, моля обадете се отново или изпратете запитване по имейл на trifonov@delta3. bg


Калоян Трифонов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен