Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Имоти

ЦЯЛА СГРАДА ЗА ПРОДАЖБА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, ПОДХОДЯЩА ЗА ХОТЕЛ/ AirBnB

Имот
1,699,999 €
Площ: 748 кв. Година: след 2006 Етаж: 0 Област: София Град/Село: София Квартал: Лозенец Обзавеждане: Обзаведен

“KOKICHE GUEST RESIDENCE” съчетава в себе си дизайнерска визия и същевременно се вписва в стила на един от най-аристократичните квартали на столицата. Разгърнатата площ на сградата (РЗП) е 748 кв, а УПИ, върху който е построена е 252 кв.м.

В момента сградата е разпределена по следния начин: Две сутеренни помещения, подходящи за зали за обучения/ семинарни зали.

На партера има 2 напълно обзаведени стаи със собствен санитарен възел. На Етаж 2,3,4 има по два луксозно обзаведени апартамента, които събират до 4 гости. На 5 етаж има мансардна стая с просторна тераса.

Всички помещения са довършени “ДО КЛЮЧ” с материали от висок клас, готови за отдваване на клиенти, които искат освен да посетят София, ценят и локацията, на която ще отседнат.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Общият брой на леглата в сградата е 24. С разтегателните дивани – местата за спане стават 30 броя. Има предвидени 3 паркоместа в двора на сградата, които са скрити зад гаражна врата. Сградата разполага със собствен асансьор и е изцяло окабелена и оборудвана със СОТ. Отоплението е решено с ТЕЦ.

> Имотът носи ок. 176,000 лева/година доходност и да се изплати при ок. 18,5 години заетост при сегашните условия. 


- Характеристики на имотa
Асансьор Паркомясто

Калоян Трифонов

Свържете се с мен за огледи и повече информация. Ако съм зает и не Ви отговоря, моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: trifonov@delta3.bg

Вижте профила

За контакт с мен