Свържете се с нас: +359 2 4 26 22 99

Нашият блог

Сграда “Thracia”

  СГРАДА „ТРАКИЯ“

        Сградата е разположена в южната част на София, в кв.„Кръстова вада“. Непосредствената близост до бул. „Черни връх“ осигурява изключително добър достъп до централната градска част и основните изходящи пътни артерии на столицата. Локацията е изключително удобна. В близост са разположени: търговски и бизнес центрове, спирка на градски транспорт, спирка на метрото, новострояща се детска градина, Южен парк е на по-малко от 10 минути пешеходно разстояние. Улицата е с добре развита инженерна инфраструктура, всички комуникации като: канализация, водопровод, газопровод, телекомуникационни трасета, са изградени и въведени в експлоатация. Самия район се определя като: предпочитан за покупка на основни жилища, но не по-маловажен е факта, че района е с изключително високи нива на наемите на апартаменти. А в последно време е стабилна тенденцията да се инвестира в жилища с цел доход от отдаването им под наем. 

Screen Shot 2019-11-29 at 10.27.51 Screen Shot 2019-11-29 at 10.30.09

 Концепция на сградата:

      Сграда е разположена в парцел, който е с площ от 2 дка и с правилна правоъгълна форма.

      Конструкцията на сградата е безгредова, стомано-бетонова. В сградата са проектирани 59 бр. апартаменти с една, две или три спални, 4 търговски помещения, детска площадка и съответно 65 бр. паркоместа и гаражни клетки в сутерена на кота -3,00м., обезпечаващи паркирането на живущите и техните гости. Два входа с помещения за домоуправителя и складово помещение, което ще се ползва за нуждите на етажната собственост, 4 жилищни единици на етаж в вход „А“ с асансьор за 6 лица и 8 жилищни единици на етаж в вход „Б“ с 2 асансьора за 6 лица.

     Апартаментите са изключително функционални с просторни стаи с достатъчно големи санитарни помещения. Във всеки апартамент е проектиран склад за инсталиране на газово отоплително котле, пералня, сушилня, а тези на партера са със дворчета, които ще се ползват само от собствениците на апартаменти с достъп до тях. Жилищата са с значително малки общи части. Асансьорите ще обслужват и сутерена, където са разположени по-вече от местата за паркиране, мазета и складове.

Screen Shot 2019-11-29 at 10.28.14

Предимства на сградата:

   Високото ниво на енергийна ефективност, което е приоритет ще се постигне използването на 25 см. тухлени блокове на Виненбергер, топлоизолационните панели по външните стени и от монтажа на 76 мм ПВЦ профил с предпазна алуминиева капачка дограма с троен ниско емисионен стъклопакет.

     Фасадата на сградата е бъде изпълнена с каменна облицовка от врачански камък и сив гранит в по-голяма част и бяла силиконова мазилка с детайли от архитектурния проект. 

      Покривите са плоски с вътрешно отводняване, като е приложена цялостна система на плосък покрив и отопление на воронките и водосточните тръби.

     Прозорците в голямата част са с височина 2,50 което ще даде възможност за отлична осветеност на жилищата и панорамен изглед към планината, парка и гр. София.

Screen Shot 2019-11-29 at 10.29.13

Степен на завършеност: 

    -Стени и тавани на жилища – обработени с компоненти за заздравяване при полагане на покрития, измазани с машинна гипсова мазилка, под на жилище – циментова изравнителна замазка. 

  – Стени и тавани на бани и тоалетни – измазани с машинна циментова мазилка, под на бани и тоалетни циментова изравнителна замазка

  – Ел. инсталации завършени до степен: монтирано апартаментно табло и контактен и ключов излаз

  – ВиК инсталация завършени до точка на тапа

  – Газова инсталация – завършена в апартамента до тапа на точка на консуматор по проект

  – Отопление – монтирана разпределителна кутия в апартамента, алуминиеви разводни тръби за радиатори до всяка точка на отоплително тяло по проект част ОВК

  – Вентилация – изградена до всяка баня и тоалетна завършена до всмукателна тръба Ф 110, изградена с коминно тяло и всмукателен отвор с Ф100 до всяка точка в кухня. Вентилацията на газовия котел е изградена с комин за газови котли.

 – Климатизация – изградени комуникации за климатично тяло

 – Външна врата – блиндирана от висок клас по архитектурен проект

  -Вътрешни врати не се предвиждат в цената

Общите части ще са завършени в степен:

– Настилки от естествен или технически материал с висока степен на износване

-Стени измазани, боядисани, с покритие позволяващо измиване и почистване 

– Монтирано осветление по стълбищни клетки, коридори, фасади, общи и сервизни помещения

– Монтирана звънчева и домофонна система.

Screen Shot 2019-11-29 at 10.27.22

Screen Shot 2019-11-29 at 10.32.06 Screen Shot 2019-11-29 at 10.32.30Услуги по завършване:

 За удобство на закупилите жилища и обекти в „Тракия“ ще се предлагат услуги на атрактивни цени за довършителни работи като: фино шпакловане, боядисване, полагане на декоративни мазилки. Доставка и полагане на облицовки и настилки във всички помещения. Монтаж на ел. оборудване, ВиК аксесоари, Доставка и монтаж на уреди за отопление на електричество и газ. Монтаж на цялостни решения на жилища.

Screen Shot 2019-11-29 at 10.29.35

ЗА ОГЛЕДИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Айла Адамова
+359 877 22 39 77

Ако съм заета и не Ви отговоря, моля, позвънете пак или изпратете запитване по e-mail: aila@delta3.bg

Aila Adamova

Aila Adamova